Friday, April 9, 2010

Ya Allah Beriknlah Aku Kekuatan..



Salam wahai sahabat2 dan teman2 yang ku sayangi sekalian..
harap sume nye berada dalm keadaan sihat..bersyukur lah ats nikmat nyawa yg kite
peroleh dariNya..dengannya kita masih lagi dapat melihat dunia ini dan masih lgi dapat
menghirup udara dan bernafas seperti biasa..alhamdulillah..
hari ni lia bawu saje selesai test qmt110(math)..
soaln tadi tu boleh than jugak la susah..
erm lia ase da buat banyak jugak soalan past year tok qmt110 nie..
tp td mase test soaln yg lec bgi agk berbeza dgn soaln yg da biasa msuk final exam..
huhu..lia rase mcm sedih jugak tadi sebab x dpat jwab dengan baik..
takut jugak ni..sebnarnye carry mark 2 kne score baru lah final x semput..
tpi insyaallah lia akn buat yg terbaik untuk final nie..
hehhe...tp 2 la lia xboleh cakap saje..lia kene buktikan jugak..
ermm tapi ape yg lepas tu better kita x pyah pkir dah kan..
better kite concentrate kn untuk yg akn datg..
mggu dpan lia ade test bio..
ni lagi 1 subjek killer..lia kne buat tol2 utk subjek bio ni jugak..
sebab total credit hour utk bio nie 4 credit hour..
byk 2 kan..so memg kne skor betol2 sbjek ni..
x boleh main2.huhu..
hmm ya Allah tlg la beri aku kekuatan untuk truskan
memajukan diri ku ini ke arah kebaikan..
hanya kepadamu aku memohon..
lia rase masih ade mase lagi utk lia buat yang terabaik untuk sem ni..
rindu sangat time zaman part 1..suke sangat bile teringat..
mase part 1 dlu..ape2 aje lia rase semangat sgt..
nak prgi klas semangt..nk g mne2 pun lah sume nye semangat berkobar2..
x macm skang ni..sifat mlas membelenggu diri..
huhu..harap2 lia dpat ubah sifat mlas ni..
insyaallah boleh jika kite sndri yg ubah..
tiada org lain yg boleh ubah dri kita melainkn dri kita
sendri..huhu..
jadi mesti berpegang pada prinsip tu..
hmm ok la rasa nye sampai sini saje lah warkah lia untuk kali ini,.
nanti kalau ada masa lapang lia akn sambung lagi mencoret kn apa yg
tersirat di hati lia..
selamat tinggal kawan2..semoga allah merahmati kamu semua..
wassalam..

2 comments:

starzz_darul hikmah said...

hehe..chaiy0k3~~~ we can d0 it insyaALLAH
^__^

pink cutie said...

thanks zila..cyg awk !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...