Friday, May 28, 2010

Hantu si buaya darat






Assalamualaikum dan salam sejahtera,hehe best nye cuti kat rumah tau hingga lupa nak update blogger hehe.
Kali ini lia nak share satu cite tentang hantu, eee takutnya. Tak de pe2 la huhu, hantu ni lain sikit hantu versi manusia yang gatal plus bajet hensem(erk laki ke? Haha) . Jangan marah ye bagi siapa yang terasa.
Hantu ni banyak golongan tau, tapi maybe anda semua dah dapat tangkap apa yg lia nk sampaikan. Senang cite lia cakap hantu ni sama la dengan laki buaya haha. Tak boleh nampak wanita cantik sikit, mau je naik ulat bulut dia hihi.

Hantu-hantu ni kan dia ada banyak taktik nak ngorat golongan2 hawa ni,
PERTAMA
Bila hantu2 ni tertarik ke sorang pompuan tu, mula-mula dia akan skodeng lu latar belakan pompuan tu. Tak kisah r dengan Tanya kawan ke, Tanya lectrure ke, Tanya pak guard ke hihi, yang penting dia leh tau sal pompuan tu.
KEDUA
Hantu2 ni sepetak ke depan sikit, mula lah tegur pompuan tu. Jika pompuan tu bagi lampu hijau barulah hantu2 ni akan teruskan langkah seterusnya hehe
KETIGA
Minta no phone. Hehe yang ni mencabar sikit, maybe hantu-hantu tu akan cakap kat pompuan tu “kita dah lama kenal, tapi saya tak tahu pun lagi no phone awak” tak pun dia akan cakap “takkan kita nak kenal setakat ni je kan, pasni kalau dop jauh cam ne?” hehe tu tandanya dia sedang menanti no phone anda hehe.
Takpun dia akan guna taktik ambil lu no phone baru dia cakap kat pompuan tu, haa pastu dia x tipu dari mana dia dapat no phone tu dia akan bagitahu hal sebenar, samada dpat dari kawan ke atau dari sesape. At least dia berlaku jujur kat pompuan tu
KEEMPAT
Mula lah buat baik ngan pompuan tu, bagi hadiah la, belanja makan la dan macam2 lagi yg sewaktu dgnnya k
KELIMA
Kalau line ok, dia bertindak berani sikit untuk cakap yang dia suka kat pompuan tu. Mungkin dia akan cakap camni
“sebenarnya saya ada perasaan istimewa kat awak, tak tahu lah kenapa saya tertarik dengan awak, saya tengok awak biasa je, mungkin awak sangat baik”
Takpun
“kalau boleh hubungan saya dengan awak lebih sebagai seoarang kawan, sebab saya dah mula mencintai awak”
Mungkin hantu-hantu ni akan guna sms je kot takpun hantu2 professional akan cakap direct wuahahaha
“I luv u”
Hehe
Tapi kan hati-hati dengan hantu-hantu ni, bila borink dia tinggalkan camtu je awek dia,, eee jaat tol
Klau tinggal camtu je takpe ni ada hantu yang kejam sampai sanggup gadai maruah kekasih dia tu lagi teruk. Minta jauh la kalau dapat teman camtu
Bagi Lia jodoh tu tak kemana, sekarang pun Lia dah ada orang special lam hidup lia hihi, moga-moga hubungan kami berkekalan hingga akhir hayat ~ sayang kat dia hihi
K la setakat ni je la.. nak tau lagi Tanya r sendiri pakwe masing2 ye kuikuikui
Dah2 Lia nak p masak lak hehe
Bye..

sUatU ketikA daHUlu

salam semua..ni lia nk share ckit kisah lama2..hehe..
huhu..cam bes jew time ni..
hmm gamba ni time bile ek..lia da lpe la..huhu..
ouh patut la baru engt time ni celebrate birthday adikku tersyg..
2 2 org nie..tpi cdeyh sebab xdpt nk clebrate same..huk3..
kecewa tol asenyer..x aci..hehe..
hmm cam bdak2 la plak kn..hi3..
ouh yela time 2 lia ade kat kolej bawu teringt blik..
xpe la xdpt celebrate same pon at least dapt gak wish besday kat diorang..
i really love u all..

mUAhhx !!!

walaupon diorang x bce blog ni tp bia diorang tau yg akk dye ni syg korang sgt2..
xpe lah t ade mse kite celebrate same k..
huhu..insyaallah..lalala..
k la i need to go..ade kje menanti,,
maklum lah duk umah nie kne jdik bibik kan..hik3..
c u all..
tata ^^~


jelesnyer..huk3


love this song so much ❤❤



kalimah cinta
(inteam)

Pepohon cintaku kian merimbun
Semakin dicantas makin bertunas
Tidak mampu mendustai hatiku
Rasa cinta fitrah manusia

Siapalah aku menolak cinta
Yang hadir di jiwa tanpa dipaksa
Hidup ini tidak akan sempurna
Tanpa cinta dari Tuhan Yang Esa

Adam Hawa bercinta di Syurga
Angkara iblis terpisah menderita
Kerana cinta mereka setia
Bertemu di dunia

Dengan cinta kenal Pencipta
Dengan cinta kenal RasulNya
Kerana cinta kenal saudara
Bahagia keluarga
Oh indahnya cinta

Hidup tanpa cinta
Sengsaralah jiwa
Sengketa dan dusta
yang merajai jiwa

Di batasan cinta syariat terjaga
Tanpa keraguan tanpa kesangsian

Betapa sucinya kasihMu Tuhan
Betapa agungnya kebesaranMu
Diri ini mengharapkan cintaMu
Kekalkanlah rasa kehambaan ku

Sunday, May 9, 2010



hye..salam semua...ape kaba arap sume chat ea..
ari nie xde pape nak wat so update blog jap..
waa skg ni ase lega sgt2 final pon da abes da..hee..
alhamdulillah skg ni tggu result je la..
minx2 okey la sebab lia da cbe wat yg terbaik..
aminnnn..
skg ni ase cam bes n bahagia sgt dapt duk umah..
skg lia ngh cuti sem..
epy sgt asew..bes tau dapt duk umah..
hehe mkn tdo...mkn tdo..
eh xde laa...men2 jew klo cam 2 gemok la jdi..
huk3...xmo lah gemok..
chat xpe..hehee..mcm2...huhu..
erm k la lia nk wat kje ckit..ade hal..
c u all....wassalam...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...