Friday, May 28, 2010

Hantu si buaya darat






Assalamualaikum dan salam sejahtera,hehe best nye cuti kat rumah tau hingga lupa nak update blogger hehe.
Kali ini lia nak share satu cite tentang hantu, eee takutnya. Tak de pe2 la huhu, hantu ni lain sikit hantu versi manusia yang gatal plus bajet hensem(erk laki ke? Haha) . Jangan marah ye bagi siapa yang terasa.
Hantu ni banyak golongan tau, tapi maybe anda semua dah dapat tangkap apa yg lia nk sampaikan. Senang cite lia cakap hantu ni sama la dengan laki buaya haha. Tak boleh nampak wanita cantik sikit, mau je naik ulat bulut dia hihi.

Hantu-hantu ni kan dia ada banyak taktik nak ngorat golongan2 hawa ni,
PERTAMA
Bila hantu2 ni tertarik ke sorang pompuan tu, mula-mula dia akan skodeng lu latar belakan pompuan tu. Tak kisah r dengan Tanya kawan ke, Tanya lectrure ke, Tanya pak guard ke hihi, yang penting dia leh tau sal pompuan tu.
KEDUA
Hantu2 ni sepetak ke depan sikit, mula lah tegur pompuan tu. Jika pompuan tu bagi lampu hijau barulah hantu2 ni akan teruskan langkah seterusnya hehe
KETIGA
Minta no phone. Hehe yang ni mencabar sikit, maybe hantu-hantu tu akan cakap kat pompuan tu “kita dah lama kenal, tapi saya tak tahu pun lagi no phone awak” tak pun dia akan cakap “takkan kita nak kenal setakat ni je kan, pasni kalau dop jauh cam ne?” hehe tu tandanya dia sedang menanti no phone anda hehe.
Takpun dia akan guna taktik ambil lu no phone baru dia cakap kat pompuan tu, haa pastu dia x tipu dari mana dia dapat no phone tu dia akan bagitahu hal sebenar, samada dpat dari kawan ke atau dari sesape. At least dia berlaku jujur kat pompuan tu
KEEMPAT
Mula lah buat baik ngan pompuan tu, bagi hadiah la, belanja makan la dan macam2 lagi yg sewaktu dgnnya k
KELIMA
Kalau line ok, dia bertindak berani sikit untuk cakap yang dia suka kat pompuan tu. Mungkin dia akan cakap camni
“sebenarnya saya ada perasaan istimewa kat awak, tak tahu lah kenapa saya tertarik dengan awak, saya tengok awak biasa je, mungkin awak sangat baik”
Takpun
“kalau boleh hubungan saya dengan awak lebih sebagai seoarang kawan, sebab saya dah mula mencintai awak”
Mungkin hantu-hantu ni akan guna sms je kot takpun hantu2 professional akan cakap direct wuahahaha
“I luv u”
Hehe
Tapi kan hati-hati dengan hantu-hantu ni, bila borink dia tinggalkan camtu je awek dia,, eee jaat tol
Klau tinggal camtu je takpe ni ada hantu yang kejam sampai sanggup gadai maruah kekasih dia tu lagi teruk. Minta jauh la kalau dapat teman camtu
Bagi Lia jodoh tu tak kemana, sekarang pun Lia dah ada orang special lam hidup lia hihi, moga-moga hubungan kami berkekalan hingga akhir hayat ~ sayang kat dia hihi
K la setakat ni je la.. nak tau lagi Tanya r sendiri pakwe masing2 ye kuikuikui
Dah2 Lia nak p masak lak hehe
Bye..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...