Friday, June 25, 2010

countdown . .


assalamualaikum semua..
wah dalm sedar tidak sedar sem baru da nak mula..aiyok...
syok sangat duk umah smpai tak pasan lak da nak balik u da..sob3..
tetibe cdeyh pulak kan..hee..xde la..xcdeyh pon...
tapi entah la perasaan ni cam bercampur baur la..cdeyh campur excited nak mulakan sem baru..
huhu dengan semangat baru..insyaallah.. :)
well,sem depan ada banyak tugasan besar menanti..so lia da x bleh nak main2 agi study..
lia mesti buat yang lbih baik dari sem lpas..seriously mintak2 semuanya okey..aminnn..
sem depan kelas pack ckit..so kne ready dari skarang la mempersiapkan diri untuk bz..huk3..
tapi tak saba juga rasa nak jumpa ngn kawan2 tersayang kat hostel t..hee.. :)
rasa cam rindu sangat maklum la da lama tak jumpa kan..
nanti ble da jumpa mesti borak je kejnye maklum la banyak cerita masa cuti ni kan..
seronok nye..hehe.. waa x saba rasanya tau..
korang pun mesti cam 2 juga kan...hi2..bes btul la..
anyway borak2 juga tp kje tetap jalan..
skarg ni ngah coutdown membilang hari2 sebelum mula sem baru..
time ni la kne hargai mase tol2 kat rumah ni kan..
setiap saat jangan dibazirkan..bg lia setiap saat kat umah ni berharga tau...huhu..
tol tak korang?hehe.. setuju je la ek...
waduh2 nmpaknye masa mencemburui kita..hik3..
lia nak masuk beradu la..ngantok kot..
hmm ok la c u all..
take care..salam...
:))

4 comments:

ney said...

lia study ne?nway,gudluck ea~

pink cutie said...

lia stdy at uitm pahang..
thanks ea.. :)

Nur Su'aidah said...

good luck study!

pink cutie said...

thanks su..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...