Thursday, October 7, 2010

Dari Lubuk Hati Yang Paling Dalam.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Apa khabar semua? Sihat? Da makan ke? Da mandi ke? Da solat belom? Da gosok gigi? Hihi jawab tau. Kali ini lia rasa entry ni agak sedih sikit berbeza dengan yang lain. Actually today lia nak mengisyhtiharkan bahawa lia akan stop berbloging buat sementara waktu.   Maybe dalam jangka masa yang lama insya Allah.
First and foremost I am so sorry. Ini kerana lia nak focus on my study first. Sorry sangat2 buat teman blogger if lia tak balas balik kunjungan korang. Bukan apa actually skrg ni makin busy ngn macam2 benda yang perlu disetelkan dari project lab work, test, report, assignment, presentation hingga lah ke final exam. So rasanya anda semua pon sama kan. Masing2 da busy. So I wish u all good luck and all the best in whatever you do. I will pray for ur success. But if anda ada apa2 pesanan boleh la jerit kat my shoutbox saja okey. Jerit kuat2 tau sampai lia dapat dengar. Hihi. Nanti lia akan baca. Thank you pada semua yg rajin dtg singgah blog lia and komen2 sekali. Jasamu dikenang samapai bila2.  Kalau nak sebut semua tak larat nak taip satu pagepn tak sure cukup ke tak nak taip nama2 anda yang baik hati belaka. Hehe.
Ok la sampai di sini sahaja kisah saya untuk coretan saya buat kali ini. Semoga kita bertemu lagi pada lembaran yang akan datang jika diizinkan Allah. Insya Allah. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita.
Lastly goodbye to my dearest blog, I will be missing u. sedihnya. Sob3. Okey, take care semua. May ALLAH bless us. Aminn.
sekian wassalam..
 me wif friends. moga ukhuwah ini akan terus terjalin :)

4 comments:

Sasa Al-Sharif said...

i am gonna miss u.. sorry encik boifren

saya_arief said...

cube kenalkan dari kiri..
;p

amira zakiah said...

gud luck liya...!wish u all da best okay.hahaha final dah nak dekat dah.tak sabar nak cuti nie

aLiya QiStina Danisha said...

sasa n mia : tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...