Thursday, July 8, 2010

hobikU :)

assalamualaikum dan selamat malam..
hehe mata ni tak ngantok agy la.. tak leh nak tido agy pulak.. so gunakan kesempatan ni untuk update blog.. :)
seronok je ek update yela skang ni still tak bz lagy.. tapi sebenarnya lia da start wat proposal untuk biology nie.. next week da nak kne anta tau.. aiyo baru ciap ckit skang nie ngh wat research dlu.. huh ase cam kne wat thesis plak.. hee :)
pas 2 untuk hilangkan kebosanan malam lia lbih prefer lakukan my favourite hobby.. antaranya membaca novel .. hehe.. dulu tak minat sangat tau bce novel2 ni tapi skang da macm tak boleh tgok novel.. geram je ase nak bce sume sekali.. hee bajet je kan kalau bce bku plajaran tu tak pe la jugak.. tapi bg lia tak kesa kalau kita luangkan masa tuk bce buku2 macm nie.. saje je tambah pengetahuan khas.. hik3.. antara novel pilihanku :

3 novel yang belom habis dibaca :)

 skang nie ngah bce rembulan pujaan. bes jugak :)

 susunan buku yang tak berapa nak kemas :)

 buku teks biology yg mantap ! (campbell) :)

oke2 sambung cite balik.. tp kadang2 kan kelaka jugak tau.. tgah2 bce novel nieh pon lia leh trtdo tau tak.. mudah sungguh lelapkan mata.. hehe.. :)
maklum la penat kot kan.. adeyh.. apa2 aje..
tak saba tau nak abiskan bce novel2 nieh.. tajuk macm menarik sgt tu yang semngt nak bce..
kalau tajuk pon tak menarik lagi lah takde mood nak baca kan.. tol tak sume? :)
agy satu hobi lia kalau bosan2 suka kumpul getah rambut n sume perhiasan rambut yang cute2 tu.. geram sangt tau tgok.. seronok jugak bila dapat kumpul bnyak2.. tgok ni...

pink kegemaran kuwh :)

 cute pinky gadgets :)

pas 2 lastly nk tunjuk kasut kesayangan kuh.. love pink kn purple kot sebb majority pink n purple pulak kasut lia.. :) pape je asalkan cantik dan menarik..

love purple :)

 pink lover :)

sekian lah saja kisah untuk malam nie..
nak sambung bce novel plaks.. malam ni tak mau tdo awal kot tapi sok kne bangun awal sebb ada kelas menanti.. tp nasib baik da iron baju so xde la kelam kabut sangat 9t..
gud nite sume n sweet dreams.. assalamualaikum :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...