Thursday, July 8, 2010

it's stilL holiDay 4 Us :)

assalamualaikum.. dan salam sejahtera semua..
apa khabar?? harap2 korang sentiasa sihat lah hendaknya.. ceh macm nak tulis surat pulak rasanya.. hee ..
oke2 sebenarnya ari ni lia nak cite sal activity semalam.. kebetulan pulak semalam kiteorang xde kelas dari pagi sampai malam.. bukan xde ade je sebenarnya tapi telah dicancelkan oleh lecturer kami yang amatlah sporting itu.. sapa lagy kalau bukan En.Shaari.. so macam bese lah kiteorang pon planning la nak g jalan2 kat temerloh jew.. sebab kalau duk kat bilik pon asenyer mesti da memang confirm bangun lambat.. ey xnak la layan tido sangat.. sem ni nak berubah.. huu..
ok pas 2 kiteorang siap2 then kite amek tiket ke temerloh dalam pkul 11.30.. . dalam bas tu nanti confirm boring pas 2 lia dari awal agy da bawa buku nak baca kat lam bas nanti..teka buku apa ??? apa lagi.novel la.. hehe..  semestinya lah kan kalau bawak buku bio campbell 2 mesti confirm buku yang baca kita nanti.. huhu..
erm pas 2 dalam sejam gitu sampai la kat temrloh bandar ikan patin 2..
menu kiteorang bese2 jew..air asam boy fizzie n pizza lasagna.. makan ckit pon da kenyang.. tapi tak mau membazir so abis kan jugak.. bagus tak :)
 
 assam boy fizzie :)

pizza lasagna :)

 lihatlah hasilnya selepas dimakan :)

alhamdulillah sungguh kenyang..next, aktiviti kiteorang yang seterusya g cuci mata  tengok baju2 pulak.. macam bese laa.. tak sah kalau tak tengok baju.. adoi.. 
tak beli pon takpe tgok pon jadi la tp kalu beli lagi puas hati tau.. hehe..
jalan2 tengok baju pas 2 jumpe jugak akhirnya yang berkenan di hati.. pas2 puas fikir beli la jugak.. huhu.. warna pilihan : pink, hitam and kuning .. macam bese la 2.. hi2..
pas bli baju tgok baju kurung lak kan raya pon da nak dekat xde la yang berkenan di hati..
g first lady pas 2 ribe2 je berkenan dekat satu baju ni kale hitam kelabu..
so cute baju 2.. suka la jugak kalau warna kelabu ni.. cantik :)

 baju kurung (first lady) :)

tak pe la kain pasang nanti la balik umah nak beli kat kuantan jew.. mybe kat cni tak banyak pilihan sangat kot.. borink jew bab rumate cakap macam taste owang tua je kain pasang kat kedai 2.. huhu..
pas penat jalan2 solat then bli tiket balik jengka semula..
antara barang2 lain yang trut di beli sperti di bawah :: ~> :)
3 cute selipar :)


mine is green.. go go green :)

dalam bas on da way nak balik jengka sibuk duk bercerita ngan zila .. sha sempat agy dye tdo lam bas.. hee yela ngntok kan.. :)
sampai je kat jengka hujan lebat jugak habis basah tapi nasib baik tak demam.. lupa laa nak bwak payung sebelum pergi..
2 la orang tua cakap sediakan payung sebelum hujan.. hehe.. selamat la ad bas so balik u sampai dalam kolej naik bas je.. pas 2 bersihkan badan solat sumer..
pas 2 usha barang yang beli tadi.. excited tol.. :)
sunnguh seronok jalan2 shopping uh.. t ada masa pegy lagy.. hehe..
insyaallah.. k la tgn da penat menaip.. hik2.. c u all.. daa.. salam ..



6 comments:

Anonymous said...

ada ke air 2 kat pizza hut???

pink cutie said...

ade2..sedapp..
try la t :)

Anonymous said...

ey...
xpenah taw p0m...huhu

pink cutie said...

xpe..skg ni da tau da kan..
huhu leh la cube kan..;p

Anonymous said...

okie dokie...insyaAllah

pink cutie said...

okey . selamat mencuba :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...