Tuesday, August 24, 2010

macam2 yang jadi ^_^



Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..harap anda semua sihat walafiat la hendaknya hari ini ea..sebenarnya tuan nye blog ni sendiri pun rasa macam tak sihat sangat, demam.. tapi harap2 demam ni cepat lah baik.. doakan saya k ^_^
Okey tadi la gara2 balik dari bazaar ramadhan pastu hujan turun dengan lebatnya tanpa diduga.. pastu dah la lupa nak bawa payung kan.. habislah basah sume.. huhu.. tak pasal2 jadi main hujan tadi.. sampai je kat bilik cepat2 pergi mandi sebab tak nak bagi demam.. huhu punyalah tak nak demam kan.. yela sape yang nak kna demam kan.. sedih je nanti mesti tak larat je rasa..
Semalam kiteorang wat pesta buah tau kat bilik ada orang sponsor, makan buah manggis dgn rambutan. Dua2 buah kegemaranku.. hihi.. thanks tuk ziha, our sponsor.. kiteorang makan sepuas- puasnya time malam tu maklum la besok kan da puasa da xleh makn da.. tapi ada orang tu kan dye termakan buah rambutan then baru lah teringat yang dye puasa.. kelaka kan yela tak pasan.. sape la insan yg bertuah tu kan.. huhu.. tak tau lah ! 
Sha, zila, imah kenyang tak korang makan buah2 tu?? Harap2 kenyang la kan.. hehe macam da nak termuntah da sebab mkan banyak sangat.. hihi..
Xpe la next tyme kita makan agy okey.. nasib tak makan buah durian jew kalau tak abis satu aras berbau.. huhu..

Ok la nak sambung wat assignment pulak nanti tak siap proposal biology ni karang.. due date nak kne submit proposal ni 26/8/2010 bersamaan dengan hari khamis ni.. waa risaunya takut tak sempat nak siap.. da la ari rabu ada test biology jugak.. bio oh bio.. sy sayang awak.. hehe mengarut je kan..
Ok sekian untuk saat ini..
Salam ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...