Saturday, August 28, 2010

pedih ! sakitt ! :(


Assalamualaikum semua.. senyum2 selalu ea.. puasa camne ok tak?? harap2 penuh agy la kan setakat nie.. tgok tajuk entry kali ni sti rmai plik kan kenapa.. huhu..
Yang sebenarnya tadi tangan lia terkena pisau.. banyak sangat darah keluar.. pedih sgt rasa tak payah ckp la kan cmne.. siyes tak leh tgok darah tu, tak sanggup.. habis satu ibu jari dibasahi darah.. pekat lak tu darah warna merah terang.. waa seramnyer.. da lama da tgn ni tak luka.. huk3 sedih ..

Ada kawan lia sampai fobia dgn darah takmo tgok.. huhu.. tak tahu la cmne leh terkena pisau tu.. actually egtkan tak tajam kan, so gune pisau tu bese2 je la nak kata cermat tu tkde la sgt tu yg leh kne 2.. cuaiiiiii ! huhu.. then lepas darah banyak kat tgn tu da kering cepat2 pergi cuci.. pastu letak ubat and letak handiplast.. siyesly sgt pedih nak nangis jew ase.. kalau kat umah mama tlg letakkan ubat tp sebelum tu mesti kne bebel dlu pasal cuai.. rinduuu tak saba nak balik umah..
Inilah hasil nya tgn yang luka tuh..ada banyak darah kan?tp da tk nmpk sebb kne balut ngn handiplast..huhu..kalu korang takut darah sti tak nak tgok silap2 haribulan boleh pengsan plak kat situ.. hik3.. dalam sakit2 pon bleh gelak agy.. isy3 takpe ceria selalu kan..

Ok la setakat ni je la.. tgn sakit tak leh nak taip byk2.. nasib baik kne tgn kiri tau…tkde la effect nak menulis… korang doakan moga tgn lia cepat baik k.. aminn..
Assalamualaikum dan selamat malam semua..
May Allah bless Us ~

4 comments:

saya_arief said...

meriah nye darah..
:D

aliya qistina said...

huhu :(

amira zakiah said...

euwwww...sakit kowt

aliya qistina said...

hehe tapi alhamdulillah sekrg da baik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...