Thursday, September 16, 2010

oh bulan ..

Assalamualikum semua..selamat pagi.. pagi itu,setelah menunaikan solat subuh ku termenung seketika seorang diri di dalam bilik bertemankan kokokan ayam bersahut – sahutan.. eh ada ayam ke kat sini!!.. alamak silap la tu lia teringat suasana dekat kampung.. ooh indahnya beraya di desa.. hee mcam nak nyanyi la plak.. lamunanku terhenti apabila pintu bilik diketuk oleh adik perempuanku, aqilah kemudian dia masuk ke dalam bilik dan bertanya kepadaku “angah da bangun ea”, maybe dia engt ku x bangun lagi... hihi.. sedang orang lain sedang asyik dibuai mimpi indah menyambung tidur mereka dengan lena yang membuatkanku berasa begitu jeles, ku gagahkan diri ini yang sebenarnya masih dalam mamai dan blur untuk mencapai laptop di sudut katil lalu menaip entry ini.. sebenarnya kepala tengah serabut bila memikirkan assignment csc yang tak siap lagi.. adeyh gimana ni?? Toink2.. ketuk kepala sendiri.. alaa.. pliss someone yang baik hati help me show me the way to finished this.. huk3.. kalau ada sape2 yang nak tolong I really appreciate it..
Tidur pun tak berapa nak lena, makan kenyang aje kan bile fikirkan csc nih.. haish asal la kne amek subjek ni agy sem nie.. x puas hati betoiii.. huhu.. ey lia tak baik la.. okey2 skrang kite kne fikirkan camne cara untuk kita siapkan juga assignment ni ok.. yela skg ni ngah musim raya, bile terkenangkan csc mud beraya terus hilang.. hati tak tenang tau.. ya Allah bantulah hambamu ini.. moga2 Allah permudahkan segala urusanku.. aminn.. ok sekarang ni lia nak try buat csc ni.. hendak seribu daya, tak nak seribu dalih kan.. eeh cam knal je pepatah ni, sape la yg selalu guna ea.. hehe.. sambil buat assignment csc nih, sempat je lia mam kuih raya n layan lagu nasyid inteam ngan unic (favourite tau ni) sebagai hiburan untuk jadi pengubat hati yang sedang berduka lara.. huhu.. ok la lia nak concentrate buat kje ni dulu, perah otak nak fikir idea.. btw nak ucapkan selamat beraya dekat kwan2 n mane yang buat rumah terbuka tu kan.. jumpa lagi.. take care.. sekian, wasssalam.. 

termenung seorang diri sambil buat muke cumil cam baby .. huhu..

4 comments:

saya_arief said...

asal wat muke cdeh..

aliya qistina said...

sebab assignment tak ciap agy la..tak kan nak wat muke epy kan..huhu :(

amira zakiah said...

tak payah buat assignment terus....!yeahhh

aLiya QiStina Danisha said...

amira : hik3..da ciap pon..da anta da..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...