Tuesday, September 21, 2010

pale ting tong ! :'(

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua kwan2 termasuklah insan yang amat saya sayang.. erm sebenarnya entry kali nak cite pasal assignment csc yang masih berbaki belum lagi disiapkan.. adeyh pening nya kepala memikirkan hal ini.. tapi fikiran jadi lagi buntu tau makin tak menentu.. rasa- rasanya kan selagi kerja ni belum disiapkan dan disubmit selagi itu lah hati tak tenang.. huhu.. ala kan best kalau terer buat coding ni senang je kerja nanti, boleh cepat siap.. tak payah nak pening2 kan kepala fikir kan..
Jadi di sini saya ingin selitkan peribahasa di sini..
“Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul”
Eh2 tetiba je kan.. ada kne mengena ke.. ada la kan sedikit sebanyak.. hehe.. jadi, sesiapa yang bersimpati boleh la menghantar bantuan anda dengan membantu saya menyiapkan assignment ini dengan menyumbangkan idea2 yang bernas lagi bermutu..
Ok lah da banyak mengarut da ni kan, now kne semangat balik nak sambung misi saya untuk menyiapkan coding ini (hati meronta cakap tak nak buat sebenarnya), tapi apakan daya ikut hati mati.. huhu.. ok la kepada kawan2 seperjuangan ku yang lain selamat berjuang.. stdy jangan tension2 kalau tension2 tu singgah lah bce blog ni ea.. hehe.. selamat malam semua.. sebelum tidur baca doa n ambik wuduk dulu taw.. pesanan ikhlas dari lia.. take care semua.. may Allah bless U !
Sekian, wassalam.
 kan best jadi cam baby girl nie hati berbunga girang bahagia sambil memetik bunga di taman.. hee :)

4 comments:

echah mashuri said...

huhuh...
cmbur tnda syg...ngeeee:P

aLiya QiStina Danisha said...

yup..betoi3... :)

amira zakiah said...

sayang itu cemburu..hahaha

aLiya QiStina Danisha said...

amira : aah tepat2..lau tak cemburu tu maksud nyer x sayang la kan..sebb takde perasaan..huhu ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...